A BL küszöbén a magyar kapus - ciprusi csoda születőben

Óriási meglepetésre 3-0-ra kiütötte az Olimpiakosz együttesét a Nagy Zoltánt is foglalkoztató Anorthoszisz Famaguszta a BL-selejtező harmadik körének első mérkőzésén. A napokban a korábbi Real-sztár Sáviót is leigazoló ciprusi kiscsapat a Rapid Wient már búcsúztatta és most úgy tűnik, meg sem áll a Bajnokok Ligája főtáblájáig.

Sokan féltették az Anorthosziszt a Rapid Wien kiverése után, mondván egy igazi nagycsapat ellen akár egy méretes zakóba is beleszaladhatnak a ciprusiak.
Nos, a szigetország bajnokcsapata eddig derekasan rácáfolt minden kétkedő hangra, ugyanis a harmadik selejtezőkör első mérkőzésén, hazai pályán sima 3-0-s győzelmet aratott a görög Olympiakosz Pireusz ellen.
A mérkőzést a kispadról nézte végig a korábban a Debrecen együttesében védő Nagy Zoltán és a brazil Sávio sem volt ott a csapatban, ám az Anorthoszisz Toroszidisz öngóljával, valamint Sosin és Laban találataival kis túlzással kiütötte jóval nevesebb ellenfelét és magabiztosan készülhet a görögországi visszavágóra.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: nagy, uefa