Tímár újabb magyar csapattársat kaphat

Ha minden jól megy, nem sokáig kell honfitárs nélkül maradnia Tímár Krisztiánnak a Plymouth Argyle-nál, ugyanis a Zarándokok Rósa Dénest, a Ferencváros egykori és a Wolwerhampton Wanderers jelenlegi játékosát tesztelik. Paul Sturrock még a héten dönthet a középpályás sorsáról.

Rósa 2003-tól két éven át szolgálta a Ferencvárost, majd ezt követően igazolt a Wolwerhamptonba. Ott azonban nem találta meg a számítását, azóta mindössze 9 mérkőzésen kapott szerepet és két gólt szerzett.

A tavalyi idényben egyetlen bajnokin sem jutott szóhoz, mindössze egy Ligakupa-találkozón állhatott be csereként. Rósa mellőzése nehezen érthető, hiszen a tartalékbajnokságban 13 találatával a Farkasok házi gólkirálya volt tavaly, Mick McCarthy vezetőedző azonban ennek ellenére sem szavazott neki bizalmat.

A 31 éves középpályást tavasszal egy hónapra a harmadosztályú Cheltenham Town-hoz adta kölcsön klubja, ám ott sem jutott szerephez. Paul Sturrock menedzser a Zarándokok hivatalos honlapja szerint Rósa mellett még a Sheffield United keretéhez tartozó Nicky Law-t is teszteli, így a tízszeres válogatott magyarnak még a konkurenciával is meg kell küzdenie.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: rósa