Fehérrel szerződést hosszabbítana a NAC


Úgy tűnik, igen elégedettek Fehér Csaba teljesítményével a NAC Breda vezetői, ugyanis a holland klubnál már most jelezték, szeretnék újabb egy évvel meghosszabbítani a magyar védő szezon végén lejáró szerződését. Fehér mellett a csapat másik rutinos játékosát, a finn Joonas Kolkkát is marasztalja a brabanti klub, amely rendkívül értékesnek tartja a párost.

Fehér 34 évesen is alapembere a NAC-nak, a kezdőcsapatból az idei szezonban is jobbára csak sérülés vagy eltiltás miatt hiányzott, és ez igaz a finn Kolkkára is. Bár korábban felmerültek olyan híresztelések, hogy a duóval nem akar hosszabbítani a NAC, ezt megcáfolandó Earnest Stewart, a klub sportigazgatója az egyik helyi lapnak elmondta, hamarosan megkezdik a tárgyalásokat a két labdarúgóval a szezon végén lejáró szerződéseik meghosszabbításáról.

- Az elkövetkező néhány hétben tárgyalásokat folytatunk a játékosok ügynökeivel. Fehér és Kolkka szinte az egész szezonban pótolhatatlan tagjai voltak a NAC-nak, örülünk, hogy tagjai a csapatunknak - fogalmazott Stewart a két rutinos játékossal kapcsolatban az egyik helyi lapnak.

Kétségtelen tény, Fehér és Kolkka fordulóról fordulóra kiváló teljesítménnyel rukkol elő a Bredában, legutóbb a PSV ellen a magyar bekk remek védőmunkájával, a finn csatár pedig góljával vette ki a részét a NAC 2-2-es döntetlenjéből.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: fehér