Baloghra építené új csapatát a Hearts magyar edzője


László Csaba szerint a játékosok iránti fokozódó érdeklődés miatt hamarosan jelentősen átalakulhat a Hearts kerete, amely a jövő szezonra javarészt fiatal tehetségekből állhat majd össze. A skót gárda trénere szerint a klub részéről éppen ezért igen fontos lépés volt Balogh János szerződtetése.

- Érdekes szituációban vagyunk. Elképzelhető, hogy hamarosan egy teljesen új csapatunk lesz – mondta László Csaba arra utalva, hogy a skót bajnokságban remeklő Hearts egyre több játékosát csábítják más együttesek, illetve a gárda nem egy meghatározó tagjának szerződése a lejártához közeledik.

- Egy olyan gárdát igyekszünk építeni a következő idényre, amelyet megfelelő arányban alkotnak fiatalok, illetve tapasztaltabb játékosok – folytatta a tréner. Mindehhez pedig Balogh János végleges megszerzése jelentette az első lépést, hiszen most kiemelkedően fontos fiatal tehetségeink megtartása.

A Hearts jelenleg – a dobogós Dundee-val azonos pontszámmal – negyedik helyen áll a skót bajnokságban, a csapat ragyogó szereplése pedig révén pedig egyre csak nő a kereslet a keret tagjai iránt.
- Egyelőre nem tudom biztosra, hogy veszítünk e játékosokat már a jelenlegi átigazolási időszakban, az azonban bizonyos, hogy amennyiben a gárda folytatja jó szereplését, több játékosunk is felkeltheti nagyobb klubok érdeklődését is.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: balogh