Vaskó itta meg a levét az Avellino vereségének

Felemás napot zártak magyar légiósaink a Serie B-ben. Vaskó Tamást már a 36. percben lecserélte edzője a Csizmadia Csabát nélkülöző Grosseto ellen, ám csapata ennek ellenére is kikapott 3-2-re. Vass Ádám viszont végig pályán volt a 3-0-s győzelmet arató Bresciában, melybe Feczesin Róbert csereként szállt be.

Az Avellino a Csizmadia Csaba nélkül felálló Grossetóhoz látogatott, Vaskó Tamás és Koman Vladimir is a kezdőcsapatban kapott helyet. Sok örömük azonban nem lehetett, mert a hazaiak már a 35. percben 3-0-ra vezettek. Ennek kis túlzással Vaskó itta meg a levét, ugyanis a magyar védőt már a 36. percben lecserélte edzője, hogy csatárt hozzon be a helyére.

Csak a szünetig maradhatott pályán Koman Vladimir is, ugyanis a második játékrészre helyette is csatár futott ki a pályára. Az Avellino a hajrában két gólt lefaragott hátrányából, de a vereséget így sem kerülhette el.

Jobban ment a Vass Ádámot a kezdőcsapatában tudó Bresciának, amely 3-0-ra verte az Anconát, a 87. percben Feczesin Róbert is pályára léphetett.

Grosseto-Avellino 3-2
Brescia-Ancona 3-0


Forrás: www.pepsifoci.hu