Bodnár: Nyáron ingyen elvihet a Celtic

Bodnár László felkeltette a skót Celtic érdeklődését. A Kelták már a téli átigazolási időszakban is vitték volna a magyar Marc Jankóval együtt, ám Bodnár elmondása szerint a bajnoki címre törő Salzburg nem akarta elengedni. A szezon végén azonban lejár a légiós kontraktusa és elmondása szerint ekkor el is engedi a klubja.

Bodnár elmondása szerint akkor figyelt fel rá a Celtic, amikor a skótok játékosmegfigyelői Marc Jankót, a csapat gólzsákját nézték meg. Bodnár ekkor remek teljesítményt nyújtott, így került ő is a Kelták célkeresztjébe.

- Igazság szerint Marc Jankót, csapatunk gólfelelősét figyelte a Celtic, ám azokon a meccseken, amelyeken ott voltak a skótok ügynökei, nekem is remekül ment a játék. Gólt lőttem, gólpasszt adtam, így rám is felfigyeltek. A salzburgiak azonban a téli szünetben nem voltak hajlandóak eladni minket, mert meg akarják nyerni a bajnokságot. Ennek ellenére nincs vége a történetnek, hiszen nyáron visszatérünk az ügyre. A klub vezetői azt mondták, a szezon végén elengednek, ha a Celticbe szeretnék igazolni – fogalmazott Bodnár az egyik skót lapnak.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: bodnár