Gyepesék újra nyertek, Tímár csapata verte Priskinéket


Három nyeretlen mérkőzés után ismét győzni tudott Gyepes Gábor csapata, a Cardiff City a Championshipben. A walesiek hazai pályán verték 3-1-re a Barnsley-t, a magyar légiós végig pályán volt a győztes csapatban. Priskin Tamás is kilencven percet kapott a Watfordban, amely azonban meglepetésre 2-1-re kikapott a Tímár Krisztiánt nélkülöző Plymouthtól.

Gyepes Gábor ismét kezdő volt a Cardiffban, amely Ledley góljával már a 4. percben megszerezte a vezetést, majd a félidő végén Chopra is betalált. A Barnsley a fordulás után a 62. percben szépített, majd három perc múlva Tejmurjan kiállítása után emberhátrányba került.

Gyepeséknek végül sikerült is kihasználni az előnyt és Whittingham 88. percben szerzett találatával be is biztosították győzelmüket. A magyar légiós végigjátszotta a meccset és remekül látta el feladatát. Akár magyar rangadó is kerekedhetett volna Plymouthban, azonban Tímár Krisztiánnak csak a kispadon jutott hely a hazaiaknál, ellentétben a Watfordban végig pályán lévő Priskin Tamással.

A meccs végén mégis Tímár örülhetett, mert a Plymouth Gallagher duplájával 2-1-re legyőzte a válaszolni csak Smith révén tudó Darazsakat. Lipták Zoltán is győzelemnek örülhetett, miután a 89. percben csereként beszállhatott az Ipswichet idegenben 3-0-ra kiütő Southamptonba.

Eredmények:
Cardiff-Barnsley 3-1
Plymouth-Watford 2-1
Ipswich-Southampton 0-3


Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu