Európa Liga: Utolsó csoportkör

A csoportkör utolsó fordulójához érkezett az Európa Liga, és örömteli, hogy a folytatásban is biztosan lesz "magyaros" csapat.

Gera Zoltán és a Fulham ma Baselbe látogat és ki-ki meccset játszanak a továbbjutásért. Geráéknak nehéz lesz az eddig a csoportkörben 100%-os svájciak ellen, főleg annak tükrében hogy a londoniak idegenben eddig egy pontot termeltek.

A Dzsudzsák Balázs fémjelezte PSV a román Cluj vendége lesz, sajnos Balázs nélkül, ugyanis kisebb sérüléssel bajlódik az eindhoveniek sztárja. Azonban azt is meg merem kockáztatni, hogy ha egészséges lenne se utazna el, hiszen a PSV már mindenképpen továbbjutott.

Sáfár Szabolcs a már kiesett Austria tagjaként Portugáliában tesz egy kirándulást a szintén már kieső Nacional otthonába. Edzőmérkőzésnek biztosan jó lesz.

Futács Márkó csapata a Werder Bremen Bilbaoba utazik, ahol "tét" nélküli találkozón méri össze erejét a spanyol és a német klub. Helycserére csak akkor van esély ha a spanyolok nagyon elverik a brémai muzsikusokat.

A berlini Hertha a csoportelső Sportingot fogadja, és ha nyernek Dárdaiék továbbjutnak. Ha kikapnának és holnap a holland Herenveen megveri hazai pályán a litván Ventspilset, aminek elég nagy sansza van, akkor a Hertha irtózatosan rossz őszt tudhat majd maga mögött. Ugyanis ha nem kapják össze magukat a tavasszal, ismét a Bundesliga 2.-ben folytatják a következő idényt a kék-fehérek.

Az Európa Liga mai programja:
Basel–Fulham 19:00
Heerenveen–Ventspils 19:00
Hertha–Sporting 19:00
Sturm–Galatasaray 19:00
CSKA Sofia–Roma 19:00
Panathinaikos–Dinamo Bucuresti 19:00
Nacional–Austria Wien 21:05
Athletic–Werder 21:05
Brugge–Toulouse 21:05
Partizan–Shakhtar 21:05
Sparta Praha–Köbenhavn 21:05
CFR Cluj–PSV 21:05

Címkék: európa liga