Edzőmeccs: Levante - PSV Eindhoven 1:1

Meglehetősen zord körülmények között játszotta le az idei első edzőmérkőzését a PSV. A Levante elleni találkozó 1-1-es döntetlenre végződött, Balázs 59 percet töltött a pályán.
A spanyol másodosztályú együttes ellen eredetileg csütörtök este játszott volna az eindhoveni gárda a Levante edzőközpontjában, de a heves esőzés miatt annak talaja játékra alkalmatlanná vált. Így aztán a csapatok a PSV szállodájához közeli pályán csaptak össze – az eső itt ugyan nem esett, de a viharos szél sokszor komolytalanná tette a játékot. Balázs természetesen a kezdő tizenegyben szerepelt, Fred Rutten az 59. percben cserélte le. A szakvezető összesen 21 futballistának adott játéklehetőséget, egyedül Ibrahim Afellay maradt végig a pályán.
A spanyol gárda a második félidő közepén szerzett vezetést, amikor Mono beadását az erős szél Cássiót becsapva „benyomta” a hálóba. Az egyenlítés öt perccel a lefújás előtt Stijn Wuytens révén sikerült, de a PSV-nek volt még két érvénytelenített találata is.

Levante UD–PSV Eindhoven 1-1 (0-0)
2010. január 7., Saler (Valencia).
PSV: Isaksson (Cássio, 46.) – Manolev (Marcellis, 46.), Ooijer (Ojo, 75.), Rodríguez (Salcido, 46.), Pieters (Vukovics, 46.), Afellay, Simons (Wuytens, 60.), Bakkal (Mokhtar, 86.), Dzsudzsák (Rymenants, 59.), Koevermans (Labyad, 75.), Lazovics (Amrabat, 46.). Edző: Rutten.
Gólszerző: Mono (64.), ill. Wuytens (85.)

Forrás: www.dzsudzsak.hu