A Den Bosch sem jelentett gondot

Első komolyabb ellenfelét is magabiztosan győzte le a PSV a felkészülés során, az FC Den Boscht 4-1-re verték Balázsék.

A másodosztályú együttes otthonában az eindhoveniek erős kezdő tizeneggyel léptek pályára, amelyben természetesen Balázs is szerepelt. Az első percek ismerkedő játékát követően egy nagy védelmi hiba kellett a vezető gólhoz, Nordin Amrabat csapott le egy rövid hazaadásra, és a kapust is kicselezve szerzett előnyt a vendégeknek. A Den Bosch a magyar keresztnevű Istvan Bakx révén egy lesgyanús góllal egyenlített, majd a félidő hajrájában az új szerzemény Jeremain Lens nagy percei következtek. A nyáron vásárolt támadó előbb Ola Toivonen passzát értékesítette, majd Amrabat átadásából volt eredményes.
A szünetben Fred Rutten hét cserét hajtott végre, többek között Dzsudzsák is lejött a pályáról. A második félidőben már csak egy gól született, Jonathan Reis tizenegyesből talált be. A következő edzőmérkőzésre egy hetet kell várni, július 13-án a városi rivális FC Eindhoven lesz az ellenfél.

FC Den Bosch–PSV Eindhoven 1–4 (1–3)
Július 6., ’s-Hertogenbosch, De Vliert stadion.
PSV: Isaksson – Manolev (Sabajo, 69.), Vukovics, Simons, Pieters (Bourdouxhe, 46.), Bakkal (Wuytens, 46.), Toivonen (Jonathan Reis, 46.), Engelaar (Hutchinson, 46.), Amrabat (Koevermans, 46.), Lens (Nijland, 46.), Dzsudzsák (Ojo, 46.). Edző: Rutten.
Gólszerzők: Bakx (34.), ill. Amrabat (26.), Lens (38., 40.), Jonathan Reis (61. – 11-esből).

Forrás: www.dzsudzsak.hu