Hajnal Tamás a farkasok ellen sem lesz kezdő

A tegnapi Hoffenheim - Schalke 3. fordulós nyitómeccs után szombaton további hat mérkőzéssel folytatódik a Bundesliga.

A hat mérkőzés közül öt bajnokin egyidőben, fél négykor végzik el a kezdőrúgást, az egyiken Hajnal Tamás is ott lehetne, de a legvalószínűbb verzió, hogy csak a cserepadról beszállva fogja megmutatni magát. Ha Klopp egyáltalán becseréli majd a válogatott középpályást. Dortmundba ezen a délutánon az a Wolfsburg látogat, amelyik a legutóbbi fordulóban hazai pályán kapott ki 4-3-ra a Szalait is a soraiban tudó Mainztól.
A Borussia a 2010/2011-es idényt egy hazai vereséggel, majd egy idegenbeli győzelemmel kezdte, úgyhogy mindent bele fognak adni hogy megszerezzék első hazai pontjaikat a Signal Iduna Parkban. A Diegóval megerősített Wolfsburgnál is biztosan nem így tervezték a kezdetet, bár az első fordulós Münchenben elszenvedett bukta még beleférhetett, de a 2. fordulós hazai, Mainztól elszenvedett vereséget senki nem gondolta volna. A Vfl-nek ez volt a legrosszabb idénykezdete, a klub történetében még soha nem fordult elő, hogy az első két forduló után nulla ponttal álljanak.
A két klub egymás elleni eredményei Dortmundban: 13 alkalommal játszottak egymás ellen, ebből nyolcszor a Borussia, kétszer a Wolfsburg hagyta el győztesen a pályát. A maradék három találkozó ennek fényében, mily meglepő, döntetlenre végződött.
Legutóbbi három Dortmund - Wolfsburg párharcból a farkasok öt pontot hoztak össze. Hajnal Tamás a bundesliga.de szerint nem lesz kezdő a farkasok ellen.
Focilégió tipp: 2-1

Szombati párosítások:

Hamburger SV - Nürnberg
Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt
Freiburg - Stuttgart
Hannover 96 - Bayer Leverkusen
Bayern München - Werder Bremen