Zsidai Lászlóval szerzett pontot a Volendam a Sparta elleni rangadón

Zsidai Lászlót az elsőtől az utolsó percig soraiban tudó Volendam 1-1-es döntetlent játszott Rotterdamban a holland másodosztályú bajnokság nyolcadik fordulójában.

Az elmúlt fordulóban a Fortuna Sittard ellen győztes gólt szerző Zsidai László a Sparta Rotterdam elleni holland másodosztályú rangadón ismét a kezdőcsapatban kapott helyet a Volendam együttesében.

A vendégek remek formában vannak, hiszen legutóbbi négy mérkőzésüket kivétel nélkül megnyerték, így a második pozícióból várhatták a rotterdami fellépést. A feljutást célba vevő együtteseket mindössze egy pont választotta el egymástól a nyolcadik játéknap előtt, így mindenképp nagy csatát várhattak a stadionba kilátogató drukkerek.

A meccset a vendégek kezdték jobban, Lindenbergh találatával már a tizenegyedik percben vezetéshez jutottak Zsidaiék, akik előnyüket a 65. percig őrizték is, ám ekkor Voskamp bevette a Volendam kapuját, ponthoz juttatva ezzel a Spartát. Az MTK-tól nyáron szerződtetett középpályás kilencven percen keresztül segítette csapatát az értékes pontszerzésben.

Sparta Rotterdam – Volendam 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Voskamp (65.) ill. Lindenbergh (11.)