Vadócz nem akar a Feyenoordról beszélni


Hollandiai lapinformációk szerint Vadócz Krisztián után érdeklődik a Feyenoord. A De Telegraaf és a Voetbal cikke is arról számolt be, hogy a NEC-ben idén remekül teljesítő magyar válogatott középpályás felkeltette a sztárklub figyelmét. A pepsifoci.hu megkereste a NEC Nijmegent, ahol elhárították az érdeklődést, és jelezték nem kívánnak információval szolgálni az ügyben.

Elértük Vadócz Krisztiánt is, aki a következőket mondta honlapunknak:
"- A NEC Nijmegen az idei év legfontosabb meccsét játssza holnap, hiszen a play-offban a Heerenveen ellen az UEFA Kupáért játszunk. A visszavágó vasárnap lesz, tehát addig én csak erre a két meccsre koncentrálok, és nem szeretném, ha bármi megzavarna ebben. Nem ígérhetem azt sem, hogy a meccseket követpen lesz érdemi mondanivalóm ebben az ügyben, hiszen utána bevonulok a válogatott edzőtáborába, és ott is maximálisan arra szeretnék csak figyelni, hogy hasznára legyek az új szövetségi kapitánynak. Korábban is tagja voltan rendszeresen a keretnek, de Várhidi Pétertől kevesebb bizalmat kaptam, most nagyon szeretnék kiharcolni egy állandó helyet a csapatban. Szóval maradjunk abban, hogy erre a mai hírre júniusban térjünk vissza, addig a menedzselésemet végző CMG tud érdemben nyilatkozni."

Nos a CMG-nél sem jutottunk közelebb a megoldáshoz, a menedzseriroda illetékeseitől azt a választ kaptuk, hogy amint lesz bármilyen érdemi és tényszerű információ Vadócz pályafutásának alakulásáról, akkor azt megosztják a közvéleménnyel.
(www.pepsifoci.hu)

Címkék: vadócz