Tímár: Nem tört meg a sérülés

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt koponyaműtéte után Tímár Krisztián, a Plymouth magyar válogatott védője. Az Argyle légiósa elmondta, a történtek nem törték meg önbizalmát, akaratát, és bár jelenleg rettenetesen fáradtnak érzi magát, biztos benne, hogy egy jól sikerült rehabilitáció után nyár végén újra pályára léphet.
Tímár Krisztián a Championship utolsó fordulójában, egy szerencsétlen véget ért fejpárbaj nyomán szenvedett súlyos fejsérülést, melynek következtében műteni is kellett. A beavatkozás jól sikerült, így az előzetes várakozások szerint a magyar légiós akár már nyár végén újra pályára léphet.
A sajnálatos események után először szólalt meg a nyilvánosság előtt a válogatott hátvéd, egy helyi lapnak nyilatkozott. – Jelenleg lábadozom, de már minden idegszálammal arra koncentrálok, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessek. Alig várom, hogy újra ott lehessek a pályán, bár tudom, hogy csak lépésről-lépésre szabad haladni – kezdte Tímár – Viszont majd ha újra ott lehetek a pályán, nincs kétségem afelől, hogy a sérülés nem töri meg az önbizalmamat, nem befolyásolja a játékomat.
A bekk azt is elmondta, jelenleg nagyon fáradtnak érzi magát, és nagyon sok erőt merített a jókívánságokból. – Fáradtnak érzem magam és nem fogom siettetni a visszatérést. Nagyon sok jókívánságot és támogatást kaptam, ezek is sokat jelentettek – zárta nyilatkozatát Tímár, aki egy ideig egy speciális fejvédőt visel majd a mérkőzéseken.
Pepsifoci

Címkék: tímár