Gera máris magyar csapattársat kaphat Fulhamben

Székesfehérvár - Mint ismert, Gera Zoltán a WBA után a szintén angol élvonalban szereplő Fulham csapatához szerződik. Könnyen elképzelhető, hogy londoni csapattársa lesz ifj. Horváth Gábor. Nagyon sok kérője volt Gera Zoltánnak, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának, akinek a szerződése lejárt az angol élvonalba most feljutott WBA csapatánál. A hírek szerint Gera - menedzserével, Vladan Filipoviccsal együtt - a londoni Fulham ajánlatát fogadta el. Könnyen elképzelhető, hogy nem lesz egyedüli magyar a klubnál, hiszen a Fulham már jó ideje figyelte, figyeli ifj. Horváth Gábort - akinek szintén Filipovics pátyolgatja az útját -, az FC Fehérvár utánpótlás válogatott védőjét.


Az fmh.hu munkatársának kérdésére a fehérvári klub sportigazgatója, a labdarúgó Eb-n tartózkodó Mezey György elmondta, hogy ifj. Horváthnak - a meghívólevél megérkezése után - július elsején kell kiutaznia Londonba, ahol öt napot tölt el, s az orvosi vizsgálatokon túl, Roy Hodgson, a Fulham főnöke a pályán mutatott teljesítményére is kíváncsi lesz.


Mezey György arról is tájékoztatta az fmh.hu munkatársát, hogy tegnap a felcsúti Puskás Akadémián négy - két védő és két középpályás- , az FC Fehérvárhoz korábban kiszemelt játékos vett részt orvosi és technikai felmérésen. Kedvező eredmények esetén tárgyalnak velük és a klubjukkal. Az FCF vezetői folyamatosan tárgyalnak nevesebb magyar játéko-sokkal is - így a vasasos Németh Norberttel -, ezért Mezeyék a szurkolók türelmét kérik. A sportigazgató megjegyezte: Annyi pénz van az igazolásokra, ami egy kulturált csapat felépítéséhez kell.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Címkék: horváth