Hárommilliós heti fizetéssel csábítják Halmosit

Mint arról már korábban szó esett, Halmosi Péternek komoly kérője akadt a Premier League-be feljutott Hull City személyében. Angol lapértesülések szerint a magyar szélsőnek heti 10 ezer fontos fizetést kínál kérője, a gond viszont továbbra is az, hogy messze vannak az álláspontok a légiós lelépési díját illetően.
A Hull City két millió fontot sem sajnálna a középpályásért, a Plymouth viszont még ennél is többet szeretne kapni. A pontos összeget nem lehet tudni, mindössze ennyit, hogy az Argyle által meghatározott lelépési díj több mint 2,5 millió font, amit a „Tigrisek” nem akarnak kifizetni.
A Tímár Krisztiánt is foglalkoztató klub vezetésének tehát csak egy kisebb lottóötössel felérő összeg fejében akaródzik elengedni Halmosit, sőt, tájékoztatásuk szerint a két légiós szerződéshosszabbítási tárgyalásai is remekül haladnak. Paul Sturrock menedzser éppen ezért nem is kíván foglalkozni a Halmosit érintő híresztelésekkel. – Pétert két éves szerződés köti hozzánk, ez az, ami egyedül érdekel, nincs miről beszélni – nyilazkozta a mester az egyik helyi lapnak.
A Plymouthban zajló egyeztetésekről már korábban kiderült, hogy jelentős fizetésemeléssel járnának mindkét magyar számára, a hírek szerint azonban a korábban Szombathelyen és Debrecenben megforduló szélső még ennél is sokkal nagyobbat kaszálhat, ha végül létre jön az átigazolás, a Hull ugyanis heti 10 ezer font (átszámítva több mint 3 millió forint) körüli fizetést ajánlana neki.
Ha Halmosit végül mégiscsak eladják, a középpályás a klub történetének legdrágább játékosa lehet, hiszen az eddigi csúcsot a nemrég az Ipswichnek elpasszolt David Norris tartja 2 millió fontnál valamivel magasabb összeggel.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi