Irreálisan sokat kér a Plymouth Halmosiért

Pár nappal ezelőtt olyan hírek láttak napvilágot egyes angol lapokban, melyek szerint a Premier League-be frissen feljutott Hull City szeretné megszerezni Halmosi Pétert, a Plymouth magyar szélsőjét. Nos, kiderült, a hír egyáltalán nem kacsa, azonban az átigazolás könnyen kútba eshet, mivel az Argyle túl sokat kér a válogatott játékosért.
jól értesült angol lapok, internetes oldalak arról számoltak be, két millió fontos ajánlatot tett le a Hull City Halmosiért, ami szokatlanul magas összeg egy Championshipben szereplő futballistáért. Úgy tűnik, még ez sem elég a „Zarándokoknak”, a kérő szerint ugyanis klubja irreálisan magas összeget kér a szélsőért. – Valóban, Halmosi az egyik olyan játékos, akit szívesen látnánk a csapatban, de van egy bökkenő. A Plymouth olyan összeget kér érte, mely jóval fölötte van az ajánlatunknak – vázolta a dolgok jelenlegi állását Phil Brown, a „Tigrisek” menedzsere.

Nagyon úgy fest tehát, hogy a kikötővárosban nem a levegőbe beszéltek akkor, amikor azt mondták, tűzzel-vassal megpróbálják megakadályozni, hogy az együttes egyik legnagyobb értéke elhagyja a gárdát.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi