Gera helyére Halmosit vinné a West Brom

Gera Zoltán korábbi klubja, a West Bromwich Albion is beszállt a Halmosi Péter leigazolásáért folyó versenyfutásba - írja a brit Sunday Mirror. A remek szezont zárt, 3 millió fontra taksált balszélsőért a Premier League másik újonca, a Hull City már bejelentkezett, de úgy néz ki, hogy komoly vetélytársat kap a Gera Zoltán miatt Magyarországon igen népszerű birminghami klub képében.

A brit bulvárlap értesülése szerint a West Brom komoly pénzösszeget is hajlandó lenne kifizetni Halmosiért, így máris lépéselőnybe kerülhet a Hull City-vel szemben, amely épp a kért vételárban nem tudott egyelőre megegyezni a szombathelyi születésű szélső átigazolásának kapcsán Halmosi jelenlegi klubjával, a másodosztályú Plymouth Argyle-lal.
A birminghamieknek mindenképp szüksége volna egy stabil és gólerős szélsőre Gera távozása miatt, így került képbe az Argyle-nál remek szezont maga mögött tudó ballábas játékos.
Közben Phil Brown, a Hull edzője a nyilvánosság előtt dícsérte meg a magyar játékost:- Nagyszerű bal lába van, labdáinak szeme van, stabilitást ad a középpályának - áradozott a szombathelyi születésű játékosról a Tigrisek edzője, aki szerint Halmosi a tökéletes megoldást jelentené csapatának a bal oldalon. Brown szerint már csak a két klub megegyezésén múlhat a magyar válogatott egyik erősségének átigazolása. A Plymouth 3 millió fontot kér Halmosiért, a Hull azonban egyelőre csak 2 milliót felajánlani, ezért egyelőre távolinak tűnik a megegyezés.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi