McCabe-nek is kell Halmosi!

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Hull City és a West Brom is szívesen látná soraiban Halmosi Pétert, a Plymouth magyar válogatott szélsőjét. Most újabb kérő jelentkezett be a középpályásért a Kevin McCabe nevével fémjelzett Sheffield United személyében, azonban az Argyle továbbra is köti az ebet a karóhoz.

Az első jelentkező Halmosiért a Premiershipbe frissen feljutott Hull City volt, a „Tigrisek” 2 millió fontot ajánlottak a légiósért, klubja azonban legalább másfélszer annyit szeretne érte kapni, így, egyelőre a két fél között patthelyzet alakult ki. Ezután a Gera Zoltánt elveszítő West Brom merült fel, mint lehetséges kérő, angol lapok értesülései szerint Tony Mowbray menedzser honfitársával kívánja pótolni Fulham-hez távozó szélsőjét.
Nagyon úgy tűnik, egy harmadik együttes is beszállt a versenybe, nevezetesen Kevin McCabe klubja, a Sheffield United. A „Pengék” mindenképpen vissza szeretnének jutni az első osztályba, így minőségi erősítéseket terveznek, ezek egyike lehet Halmosi megvétele. – Nagyon jó játékos, így természetesen szívesen látnám a csapatomban. Kétségkívül rajta van a klub kívánságlistáján – nyilatkozta Kevin Blackwell menedzser a United internetes oldalának.
Plymouthban egyelőre jele sincs annak, hogy engednének a 400 ezer font ellenében megszerzett játékos 3 milliós árából, így tényleg a zsebébe kell nyúlnia annak, aki el szeretné vinni Halmosit a kikötővárosból.
forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi