Babosék elutaztak a Holland Antillákra

Megkezdte a felkészülést a következő idényre Babos Gábor és Vadócz Krisztián csapata, a NEC Nijmegen. Az előző szezont remekül záró együttes tegnap a csapat stadionjában edzett, ma pedig elutazott két hetes edzőtáborozásra a Holland Antillákra.

következő bajnokság mellett az UEFA-kupára is készülő Baboék tegnap még edzettek egyet a De Goffert Stadionban, hogy aztán ma reggel fél tízkor elinduljanak a Holland Antillákra.
Mario Been együttese két hetet tölt majd a karibi szigetvilágban elhelyezkedő Holland Antillákra. A NEC honlapja a két hét alatt külön menüpontban kíséri majd figyelemmel Babosék felkészülését. A zöld-pirosak azonban nem csak edzenek majd a szigeteken, hanem hírverő mérkőzéseket is játszanak.
Mint arról korábban már beszámoltunk, a Nijmegennél felvetődött a Chelsea 18 éves szupertehetségének, az izraeli Ben Saharnak a leigazolása. A klub hivatalos honlapja szerint azonban Sahar mégsem lesz a NEC játékosa, mert nem sikerült megegyezni a kölcsönadás feltételeiről a Stamford Bridge-iekkel, a játékos várhatóan a Portsmouth-ban köt majd ki.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: hollandia, vadócz, babos