Bizakodik a döntés előtt a Fulham magyar kiszemeltje

Hétfőtől csütörtökig tartott Horváth Gábornak, a Fehérvár FC védőjének az angliai próbajátéka, pénteken pedig a harmadosztályú Southend United elleni mérkőzésen bizonyíthatja Roy Hodgsonnak, hogy teljesítménye hasznos lehet a Premier League-ben is. A tréningek végén Horváth optimistán nyilatkozott londoni tapasztalatairól.


A Fulham edzésein az egymás közti játékban Horváth először a cserék csapatában játszott, majd Roy Hodgson menedzser átvezényelte a kezdőcsapat tagjai közé. Emellett több, biztató jelet is felfedezett a védő a héten, de péntek délutánig nem
szeretné elkiabálni az Angliába szerződésének a tényét.
- Összességében derűlátó vagyok, de természetesen most még nem tudhatom, hogyan döntetek a Fulham illetékesei - mondta a játékos a vidi.hu-nak. - Az biztos, hogy nem lógok ki a többiek közül, s nem vagyok lemaradva tőlük. Az ugyan tény, hogy erőnlétileg kissé előttem vannak, de hát ez azért van, mert ők hozzá vannak szokva az itteni ritmushoz, mögöttem pedig csak néhány napnyi itteni edzés van. Ma délelőtt a bő keret kétkapuzott, Roy Hodgson az első félidőben a B-csapatba tett, de aztán átrakott a kezdők közé. Ezt például mindenképpen biztató jelnek értékelem... Pénteken kora délután lesz az edzőmeccs, amelyen természetesen nagyon igyekszem majd, s remélem, a vezetők ezután - azaz a hazautazásom előtt, mert péntek este megyek is vissza Magyarországra - mondanak valamit arról, mik a terveik velem.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: horváth