Lőwék veretlenül készülnek a Bundesligára

Utolsó felkészülési mérkőzését is megnyerte a Lőw Zsoltot foglalkoztató Hoffenheim együttese. A Bundesliga abszolút újoncának számító német csodacsapat zárásként a patinás Kaiserslauternt verte simán 3-0-ra, így veretlenül zárta a felkészülési találkozók sorát.

A Hoffenheim 15 ezer néző előtt lépett pályára Kaiserslauternben, kezdőcsapatában Lőw Zsolttal. A TSG nyerőembere ezen a találkozón kétség kívül a középpályás Vedad Ibisevic volt, aki mesterhármasával szinte egymaga döntötte el a találkozót.
A 24 éves korára már a Paris Saint-Germaint is megjáró kilencszeres válogatott bosnyák középpályás a 35. percben szerzett vezetést csapatának, majd a 78. és a 88. percben is megzörgette a ’Lautern hálóját, Lőwék így nagyon simán nyertek a korábban szebb napokat is megélt FCK ellen.
A Ralf Rangnick edzette német kiscsapat ezzel nem mindennapi teljesítményt tudhat magáénak, hiszen Bundesliga-újoncként az összes nyári felkészülési mérkőzését megnyerte. Lőwék igazán kitettek magukért, hiszen az edzőmeccseken olyan ellenfeleket vertek meg, mint a Blackburn Rovers, vagy a korábbi UEFA Kupa-győztes török Galatasaray.
A magyar játékos a TSG összes felkészülési találkozóján szerepet kapott és rendre kiváló teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: löw