Várhidi: Ma este támadni fogunk!

Ma este az Üllői úti Albert-stadionban rendezendő Eb-selejtezőn San Marino ellen a becsület a tét, az U21-es válogatott ugyanis már szinte biztosan nem juthat tovább a csoportból, ennek ellenére a miniállam legyőzése kötelező feladat. A játékosok Tatán készülnek és Várhidi Péter kapitány elmondása alapján támadófelfogásban kezdenek majd. A mérkőzésre a szurkolóknak a belépés ingyenes!

Hétfőn délelőtt Demjén Gábor, Miskolczi László, Szakály Péter, valamint Kovács Zoltán, délután pedig Feczesin Róbert és Filkor Attila is befutott Tatára, az edzőtáborba. Akik vasárnap még szerepeltek klubjukban, könnyed átmozgató tréningen vettek részt, a többiek pedig kemény edzésen, kedden azonban már mindenki együtt gyakorolja a taktikát.
- Támadó felfogásban lépünk majd pályára, mindenképpen győzni szeretnénk - mondta el az MLSZ honlapján Várhidi Péter. - Ennek a korosztálynak ez a meccs az egyike a két utolsóból. Ezért szeretnénk, ha a játékosok úgy búcsúznának a szurkolóktól, hogy szép emlékek maradnak róluk, mert velük ezentúl csak a felnőtt csapatban találkozhatunk - reméljük, nemsokára többen is ott lesznek majd az első csapatban.

Az U21-es válogatott várható kezdőcsapata:

Hegedűs Lajos - Miskolczi László, Pintér Ádám, Guzmics Richárd, Völgyi Dániel - Zsidai László, Filkor Attila - Demjén Gábor, Feczesin Róbert, Ivancsics Gergő - Németh Krisztián
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: u-21