Gyepes Gábor újra válogatott lenne

Szeretné újra magára ölteni a magyar válogatott mezét Gyepes Gábor. A napokban a Cardiff Cityhez igazoló védő mindenekelőtt azonban bejátszaná magát az angol másodosztályban szereplő klub kezdőcsapatába.

- Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam a bizonyításra a Cardiff Citytől – nyilatkozta az aláírási ceremónia után Gyepes Gábor. – Korábban a Wolverhampton színeiben már játszhattam a második vonalban és nagyon örülök, hogy ez újra megadatott. Cardiff gyönyörű város csodálatos stadionnal, remélem, hogy része leszek a klub jövőjének.
A hátvéd nem felejtett el köszönetet mondani azoknak, akik hosszú sérülése után játékba lendülését segítették. – Hálával tartozom mindenkinek, aki a Northamptonnál bíztak bennem és hozzájárultak ahhoz, hogy most ismét az angol másodosztályban szerepelhessek.
Gyepes Gábor kijelentette: céljai között szerepel, hogy egyszer újra tagja legyen a magyar válogatott keretének, most azonban kizárólag arra koncentrál, hogy helyet kapjon a Cardiff City kezdőcsapatában.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: gyepes