Vaskó hivatalosan is Koman klubtársa lett

Ahogy azt a pepsifoci.hu elsőként jelezte, Vaskó Tamás az olasz másodosztályban szereplő Avellinóhoz szerződött. A válogatott védő egy évre, kölcsönben került Kenesei Krisztián egykori, Koman Vladimir jelenlegi klubjához, melynek opciós joga van a bekk megvásárlására.

Mint azt a pepsifoci.hu elsőként megírta, Vaskó Tamás napok óta nagyon közel állt az Avellino együtteséhez, ma pedig a védő klubja, az Újpest hivatalosan is bejelentette, a válogatott játékos egy évre, kölcsönben a Serie B-ben szereplő gárdához került. Kenesei Krisztián egykori, Koman Vladimir jelenlegi klubja az ujpestfc.hu-n olvasható közlemény szerint opciós jogot is szerzett a hátvéd végleges megvásárlására.
A remek felépítésű labdarúgó a legdrágább, NB I-ből külföldre szerződő védő lehet, amennyiben az olaszok végleg igényt tartanak rá.
Szombaton Sallói István, a lilák sportigazgatója a pepsifoci.hu-nak elmondta, bár több klub is érdeklődik futballistájuk iránt, a legkomolyabb ajánlatot az Avellino tette, így a bekk a mai napon ki is utazik Olaszországba tárgyalni. Úgy fest, az egyeztetések eredményesen zárultak, így Vaskó minimum egy évig a lila mez helyett zöld-fehérben futballozik majd.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: vaskó