Hajnalék nyertek, oda Lőwék első helye

Elvesztette vezető helyét a Bundesligában a Lőw Zsoltot foglalkoztató Hoffenheim együttese. A két győzelemmel rajtoló újonccsapat a Leverkusen otthonában kapott ki Lőw Zsolt nélkül 5-2-re. Nyert viszont a Hajnal Tamással felálló Dortmund, a legnagyobb meglepetést azonban a Mönchengladbach okozta a Werder 3-2-es legyőzésével.

A Leverkusenben vizitáló Hoffenheim lőw Zsolt nélkül kezdett és az első negyedóra után már kétgólos hátrányban volt. Ezután Ibisevic szépített, ám Kiessling még a félidő vége előtt háromra növelte a Leverkusen előnyét.
Az 58. percben Salihovic büntetőből szépített, de ennél többre nem futotta a Hoffénak, a Leverkusen viszont Barnetta és Kiessling révén öt gólig jutott, Lőw a kispadon ülte végig a találkozót.

Jobban ment a Hajnal Tamást kezdőként foglalkoztató Dortmundnak, a Borussia Subotic 45. percben szerzett góljával tudott nyerni Cottbusban. Hajnalt végül a 78. percben cserélte le Jürgen Klopp vezetőedző.


Eredmények:
Bayer Leverkusen - Hoffenheim 5-2 (Haggui 8., Friedrich 17.,,Kiessling 36., 87., Barnetta83. ill. Ibisevic 20., Salihovic 58. - 11-esből )
Cottbus - Borussia Dortmund 0-1 (Subotic 45.)

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: hajnal, löw