Olaszország: Szatmári góllal debütált új csapatában

Góllal debütált az Avellino együttesében a Regginától szerződtetett Szatmári Lóránd. Az ex-pécsi középpályás találata azonban csak a szépítésre futotta csapatának a Serie B első fordulójában a Livorno ellen, hiszen a tavaly még első osztályú bordó-fehérek 3-1-re nyertek. Az Avellinoban Vaskó és Koman is végig játszott, Feczesin és Filkor csereként jutott szóhoz a Bresciában illetve a Sassuoloban.

A Livorno Tavano mesterhármasával hozta el a három pontot Avellinoból, ahol mindhárom magyar – Vaskó Tamás, Koman Vladimir és Szatmári Lóránd is - végig a pályán volt, utóbbi szerezte a zöld-fehérek szépítő gólját az 53. percben.

A Brescia 2-2-t játszott a szintén Serie A-ból kieső Empoli vendégeként, Feczesin Róbert a 85. percben szállt e, Vass Ádám viszont a kispadon nézte végig a találkozót.

Szintén csereként jutott szóhoz a Sassuoloban Filkor Attila, az Inter kölcsönjátékosa az utolsó tíz percben lehetett a pályán a Salernoban vereséget szenvedő újonccsapatban. Bognár Zsoltot még a kispadra sem nevezte a Frosinone együttese.

Eredmények:
Avellino - Livorno 1–3
Empoli - Brescia 2–2
Mantova - Frosinone 2–0
Salernitana - Sassuolo 1–0

Forrás: pepsifoci.hu