Dárdai történelmet írt a Herthában


Fantasztikus rekordot tudhat magáénak Dárdai Pál a hétvégi, Hamburg elleni mérkőzés óta. A Hertha BSC magyar középpályása ugyanis a kikötővárosiak 2-1-es legyőzése alkalmával 107. győztes Bundesliga-mérkőzését ünnepelhette, így már ő büszkélkedhet a legtöbb megynert mérkőzésen való részvétellel a fővárosi klub történetében.

Dárdai a tavalyi szezonban kevesebb lehetőséghez jutott a Herthában, az idei bajnokságban azonban ismét alapembere a fővárosi klubnak, amely rég nem látott remek szereplést produkál eddig.

Dárdai a Hamburg elleni 2-1-es győzelem alkalmával ünnepelte 107. győztes Bundesliga-meccsét a kék-fehérek színeiben, ezzel átadta a múltnak a klub legendás játékosa, Lorenz Horr által tartott 106 meccses csúcsot. Az immár berlini őskövületnek számító Dárdai azonban nem értékeli túl a rekorddöntést.

- Nagyon szép dolog ez a rekord, de sokkal fontosabb a következő, Bochum elleni mérkőzésünk – mondta Dárdai a klub hivatalos honlapján, nem titkolta utalva arra, hogy a VfL ellen 108. győztes bajnokijára készülhet.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: dárdai