Lőw délután aláírhat a Mainzhoz


Német lapértesülések szerint Lőw Zsolt mindenben megegyezett a Mainz vezetésével, és, mivel a Bundesliga II éllovasa és a Hoffenheim közötti egyezséghez is már csak formaságok hiányoznak, a magyar válogatott védő délután minden bizonnyal aláírja szerződését a piros-fehérekhez.

– Még nem hivatalos az átigazolás, viszont a játékossal már megegyeztünk. A klubjával pedig igen jól állnak az egyeztetések – adott helyzetjelentést Christian Heidel mainzi klubmenedzser az egyik regionális lapnak, majd azt is hozzátette, miért pont a magyarra esett a választásuk.

– Lőw képességei mindenki előtt ismertek, nem veszünk zsákbamacskát. Leginkább bal oldali védő, de a Hoffenheimnél már a védelem tengelyében is próbára tették. Tud még emellett középpályást is játszani, tehát abszolút sokoldalú.

Az újság úgy tudja, a Mainz vezetőinek félelme, hogy a TSG túl magas árat kér a légiósért, nem igazolódott be, a kék-fehérek tekintettel voltak arra, hogy Lőw szerződése az idény végén lejár, így az élvonalban vágyó klub jutányos áron szerezhette meg a bekket.

A Mainznak Bódog Tamás személyében van egy magyar alkalmazottja, a korábbi kiváló védő jelenleg a tartalékcsapat másodedzője.

– Lőw mindent tud, amit egy balhátvédnek tudnia kell – méltatta honfitársát a pályakezdő tréner.
Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: löw