Németh Krisztián egy hónapra Blackpoolba igazolt


A pepsifoci.hu információi szerint Németh Krisztián egy hónapig a Championshipben vitézkedő Blackpool csapatában szerepel majd. A fogadó klub kérésére a játékost a Liverpool február végéig adja kölcsön. Ez idő alatt Németh 6 mérkőzésen léphet pályára, először mindjárt kedden este, a QPR ellen.

A pepsifoci.hu értesülését egyelőre nem erősítette meg sem a Liverpool, sem a Blackpool. Előbbi klub sajtóosztályán későbbre ígértek tájékoztatást, míg a Blackpoolnál csak annyit közöltek, egyelőre nem kommentálják a hírt.

A játékost menedzselő Careers Management Group Angliában tartózkodó tulajdonosai szintén kitérő választ adtak, de annyit sikerült megtudni, hogy Németh hétfőn reggel nem a Liverpool edzőközpontjában vesz részt edzésen.

A Blackpool jelenleg a 15. helyen áll a 24 csapatos második vonalban, klubszínei a narancssárga és a fekete, hazai mérkőzéseit a közvetlenül a tengerparton fekvő Bloomfield Roadon játssza. Legismertebb játékosuk az a Ian Harte, aki korábban a Leeds United színeiben Bajnokok Ligája-elődöntőt is játszott.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu