Korcsmár Újpestről Olaszországba szerződhet

A hét végéig a Vicenza együttesénél vendégeskedik Korcsmár Zsolt, az Újpest utánpótlás-válogatott középső védője. Amennyiben az olaszok a személyes benyomások és a vizsgálatok alapján úgy döntenek, szükségük van a futballistára, a bekk már télen légiósnak állhat.

Az ujpestfc.hu információi szerint Korcsmár Zsolt Vicenzába utazott a helyi klub meghívására, péntekig tartózkodik Itáliában, és a kint töltött idő többek között orvosi vizsgálaton is átesik. Erre azért van szükség, mert a tehetséges játékos a felkészülés elején egyből bokasérülést szenvedett, melynek következtében nem léphetett pályára a lilák angliai túráján sem.

A jelenleg a második vonal nyolcadik helyén állomásozó Vicenza már az őszi szezon során is figyelte az U19-es válogatottal Eb-bronzot szerző labdarúgót, és amennyiben az olaszok úgy döntenek, szerződtetnék Korcsmárt, a védő már télen légiósnak állhat, a piros-fehér klubban pedig még magyar csapattársa is lehet, ugyanis a felnőtt keret tagja az 1990-es születésű kapus, Trepák Attila, aki jelenleg a Vicenza harmadik számú kapusa.

Amennyiben az üzlet létrejön, a lilák mindenképpen igazolnak belső védőt, sőt, már jelöltjük is van a szerepkörre: a csapattal edzett a montenegrói Ivan Csarapics, aki legutóbb egy máltai együttes mezét viselte.

Szintén teszteli az Újpest a Celldömölk tehetségét, Horváth Ádámot, akit Pető Tamás ajánlott a szakmai stáb figyelmébe.

Forrás: www.pepsifoci.hu