Lisztes sarkazásai összezavarják a társakat?


1-0-ás hazai vereséggel kezdte a tavaszt a Hansa Rostock, így továbbra is a kiesőzóna stabil tagja. A zakó és a gyenge játék következtében kiakadtak a szurkolók, a sajtó pedig az okokat keresi: az egyik vélemény szerint Lisztes Krisztián sarkazásai, trükkös megoldásai összezavarták a csapat többi tagját.

A Rostock még büntetőt is hibázott a Duisburg ellen 1-0-ra elbukott meccsen, az elkövető, Martin Retov majd elsüllyed szégyenében.

– Rúgtam már nem egy büntetőt, de ez a mostani egy sz*r volt – fogalmazott igen direkten a csapatkapitányi tisztet is betöltő futballista.

A szurkolók természetesen nem túl boldogok a produkciót látva, elkeseredésükben a következő kérdést intézték az együtteshez: „Mi van, egyáltalán nem akartok bent maradni?"

A német sajtó mindeközben keresi a gyenge játék okait, még Lisztes Krisztiánt is megtalálták egy igen érdekes véleménnyel. A Bild írása szerint a középpályássor nem tud zökkenőmentesen dolgozni, mivel a magyar válogatott irányító váratlan megoldásait, sarkazásait nem értik a társak, sőt, azok valósággal összezavarják a sablonosabb megoldásokhoz szokott többieket.

Azért kezeljük fenntartásokkal a honfitársunk felé irányuló kritikákat, hiszen bizonyára nagyon sokan örülnek, hogy megoldásaival színt visz a szürke északi együttes futballjába.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: lisztes