Szalai üres kapura hibázott, az ellenfél büntetett


Szalai Ádám számára nem sikerült túl jól a Castilla Águilas elleni összecsapása. A magyar válogatott támadó csapata 1-0-s vezetésénél a 92. percben kihagyott egy hatalmas, üres kapus helyzetet, az ellenfél pedig szinte az ellentámadás végén, egy büntetőből kiegyenlített.

Szalai természetesen a Real Madrid Castilla kezdő tizenegyében kapott helyet, és a meccs első vendég helyzete egyből az ő nevéhez fűződött, próbálkozása viszont nem hozott gólt. A blancók egészen a második felvonás derekáig hasztalan próbálkoztak, akkor viszont David Vázquez értékesítette Mosquera zseniális előkészítését.

A 92. percben a látogatók stábja, a játékosok és a szurkolók is már emelték a kezüket, hogy megünnepeljék a mindent eldöntő második találatot, kisvártatva viszont a fejükhöz kaphattak. A csapatot az egész szezonban a hátán cipelő Szalai a csereként beállt Javi passza után már csak az üres kapuval állt szemben, nem tudott azonban a hálóba találni.

A hibát azonnal megbüntette az Águilas, a 94. percben Sívori egy erősen vitatható büntetőből kiegyenlített, így a madridiak megnyert meccset engedtek ki a kezükből, és csak egy ponttal a zsákban utazhatnak haza. A csapat egységét jelzi, hogy a mérkőzés utáni nyilatkozatokban meg sem említik a magyar kulcsember helyzetét, a jogtalannak vélt tizenegyesnek tulajdonítják a pontvesztést.

Águilas – Real Madrid Castilla 1-1 (Sívori 94. – 11-esből ill. D. Vázquez 65.)

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: szalai