Dárdai beindult: Végre van csatárunk!


Dárdai Pál, a Hertha BSC futballistája szakított utóbbi időben megszokott visszafogottságával, és elkezdett a bajnoki aranyról beszélni. A rutinos középpályás szerint nagyban javítja a Hertha esélyeit, hogy Andrij Voronyin személyében végre van egy minőségi csatár a csapatban.

– Odamentem Joe-hoz az öltözőben, és megkérdeztem tőle, elég-e a nyolc győzelem a bajnoki címhez – mesélte egy széles mosoly kíséretében Dárdai a Kickernek, utalva arra, hogy Joszip Simunics a Mönchengladbach elleni győzelmet követő eufória közepette megígérte a szurkolóknak, hogy a gárda az utolsó 12 meccsből legalább nyolcat megnyer.

A legutóbbi körben eredményes magyar légiós szerint a menetelésben hatalmas szerepe van az ukrán Andrij Voronyinnak, akinek személyében végre sikerült az igazán minőségi csatárt megtalálni.

– Végre van egy olyan támadónk, aki a nagy meccseket is képes góljaival eldönteni, és nem csak Mönchengladbach szintű csapatok ellen talál be. Ez korábban nem mindig volt így – szúrt oda egyet Dárdai a sérült Marko Pantelicsnek, majd hozzátette, a következő fordulóban, Cottbusban nem lesz leányálom a mérkőzés.

– Minden erejükkel azon lesznek, hogy ártsanak nekünk, erre fel kell készülnünk!
Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: dárdai