Gyepes: Ha fel akarunk jutni, el kell kezdenünk újra nyerni

Gyepes Gábor, a Cardiff City magyar légiósa szerint, ha walesi csapata továbbra is a feljutásért szeretne harcolni, akkor újra el kell kezdenie meccseket nyerni. A Kékmadarak a hétvégén november közepe óta először szenvedtek vereséget a bajnokságban, ám már a Southampton elleni 1-0-s zakót megelőzően is becsúszott két váratlan döntetlen az együttesnél, minek okán visszacsúsztak a hetedik helyre. A magyar légiós szerint már a keddi, Barnsley elleni bajnokin vissza kell találniuk a helyes útra.

A Southampton elleni 1-0-s vereség alkalmával sem Gyepesnek, sem pedig a csapatnak nem jöttek össze a dolgok, ennek ellenére a magyar légiós úgy gondolja, hogy bár nem a legjobbjukat nyújtották, vereséget sem érdemeltek.

- Úgy gondolom, nem érdemeltünk vereséget, bár nem játszottunk a legjobban. A Southamptonnak nem volt túlzottan sok helyzete és az első félidőben is mi irányítottunk. Több lehetőségünk is volt, de nem játszottunk elég jól, természetesen mindenki csalódott az eredmény miatt. Ez egy nagyon nehéz és hosszú szezon. Volt egy remek veretlenségi sorozatunk, amit megpróbáltunk minél tovább nyújtani, ezért is vagyunk szomorúak a Southampton elleni vereség miatt - fogalmazott Gyepes az egyik helyi lapnak.

A Cardiff 13 veretlen mérkőzés után kapott ki a hétvégén, éppen ezért Gyepes szerint sürgősen vissza kell találniuk a helyes útra, hiszen továbbra is a feljutás jelenti a legfőbb célt a walesi együttesnél. A magyar hátvéd szerint már a keddi, Barnsley elleni összecsapáson nyerniük kell.

- Nem mondhatnám, hogy a legjobbunkat nyújtottuk a Queen's Park Rangers és a Southampton ellen, de előttünk áll a Barnsley elleni találkozó, ahol ismét nyernünk kell. Továbbra is a feljutás a célunk, és ha meg akarjuk valósítani, akkor el kell kezdenünk újra meccseket nyerni, már a Barnsley ellen is - mondta eltökélten a walesiek magyar bekkje.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: gyepes