Lőw sérülése miatt aggódnak a mainziak a Schalke-meccs előtt

Komoly gondban lehet Jörn Andersen, a Mainz trénere, ugyanis Lőw Zsolt, a csapat télen szerződtetett balhátvédje sérüléssel bajlódik a Schalke elleni keddi Német Kupa összecsapás előtt. A tréner dolgát nehezíti, hogy további két balhátvédje szintén nem bevethető, így Andersen nagyon bízik benne, hogy Lőw felépül a sztárcsapat elleni találkozóig.

A Német Kupa negyeddöntőjében kedden a Schalke csapatát fogadja a Mainz, azonban a feljutásra pályázó másodosztályú együttesnél rengeteg sérülttel kell számolnia Jörn Andersen vezetőedzőnek.

A maródiak listáját gyarapítja Lőw Zsolt is, aki azonban a klub honlapja szerint ma már tudott edzeni, ám játéka még így is erősen kérdéses. A télen a Hoffenheimet otthagyó védő eddig remekül teljesített új állomáshelyén, éppen ezért Jörn Andersen nagyon reméli, hogy a Schalke ellen is számíthat légiósára.

- Hogy pontosan mikor dől el Zsolt sorsa, azt nem tudom, de nagyon bizakodó vagyok. Azért a biztonság kedvéért az edzéseken több variációt is gyakoroltunk – fogalmazott Andersen, akinek azonban egyáltalán nincs könnyű dolga, hiszen a keret két másik balhátvédje, Peter van der Heyden és Marco Roos is harcképtelen.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: löw