Olimpiai válogatott: 4-1-re kikaptunk Walesben


Olimpiai válogatottunk szerda este Wrexhamben, Wales korosztályos gárdájával játszott U21-es Eb-selejtezőt. A mieink két győztes mérkőzésük után elszenvedték első vereségüket a sorozatban: 3-1-es félidőt követően 4-1-re kikaptak. Csapatunk egyetlen találatát Korcsmár Zsolt szerezte a találkozó 19. percében.

Wilco van Buuren Gulácsi Péter - Gál András, Korcsmár Zsolt (Pintér Ádám a szünetben), Debreceni András, Présinger Ádám - Vass Ádám, Gyömbér Gábor (Szabó Ádám a 75. percben) - Koman Vladimir, Szakály Dénes, Stieber Zoltán (Szabó László a 70. percben) - Németh Krisztián összeállításban szerepeltette a csapatot.

A jó iramú meccs 16. percében a házigazdák szerezték meg a vezetést, ekkor McDonald talált Gulácsi Péter kapujába. Három perccel később egy kapu előtti kavarodás után Korcsmár Zsolt egyenlített, ám Evans a 36. és a 42. percben is bevette hálónkat, így a szünetre vendéglátók kétgólos előnyt szereztek. A mieink a második félidőben próbáltak szépíteni, de a mérkőzés utolsó gólját az ekkor már egyértelműen kontrákra építő hazaiak szerezték, a 90. percben King állította be a 4-1-es végeredményt.

- Az első félidő elején sok labdát adtunk el, ellenfelünk letámadott minket és így szerzett vezetést - mondta a meccs után Wilco van Buuren. - Gyorsan tudtunk egyenlíteni, és ezután voltak ziccereink is, de mégis mi kaptuk az újabb gólokat. A második félidő a miénk volt, uraltuk a játékot, de végül vesztettünk, amit a meccs összképe alapján nem érdemeltünk meg.

Forrás és fotó: MLSZ

Címkék: u-21