Európa Liga - 4. forduló

Juhász Roli Anderlechtje a román Timisoarát fogadja hazai pályán, ha nyernek már majdnem biztosra vehető a továbbjutás. Roland minden valószínűségel mint mindig a védelem közepén kap helyet.

A mai nap az is kiderülhet, hogy Dárdai Pali csapata a berlini Hertha reménykedhet-e még a továbbjutásban. Ugyanis a BSC az utolsó helyen áll a csoportjában, szerény 1 ponttal, amit még az első fordulóban szerzett hazai pályán a litván Ventspils ellen. Azóta semmi. Ha ma nyer a holland Heerenveen ellen, akkor még él a remény.

Gera Zoli és a Fulham a szebb napokat is produkáló AS Roma vendége lesz, a pontszerzés Geráék részéről benne van a meccsben. Ha sikerül a 2. helyen maradnak a csoportban.

Elérkezhet Németh Krisztián ideje? A társak már befogadták, Krisztián beilleszkedett, az athéni topcsapatnak viszont nem úgy megy mostanság ahogy azt elvárnák tőlük. Talán majd most fordul a kerék, és kitömik a BATE-t, van miért törleszteni, két héttel ezelőtt ugyanis az AEK bukott a BATE otthonában 2:1-re. Itt a visszavágás ideje, reméljük, hogy Krisztiánnal a csatársorban, és Németh gólokkal.

Koppenhágába látogat a PSV, Dzsudzsákkal, aki jelenleg az Európa Liga gólpasszkirálya.
A PSV kezdvező pozícióból várja ezt a fordulót, vezeti a csoportját, míg a Köbenhavn az utolsó helyen szerénykedik.
Ha ma nyernek Balázsék, az utolsó két fordulóban már nem nagyon kell idegeskedniük. A sansz megvan rá, hiszen október 1.-től nem kapott gólt a csapat tétmérkőzésen, de viszont majdnem mindig betalálnak az eindhoveniek. Balázs is jó formában van, az utolsó két meccsen gólt szerzett.

Magyaros meccs is lesz a 4. fordulóban, habár nem valószínű, hogy mindkét magyar játékos pályára fog lépni. Futács Márkó - talán a kispadra leülhet - csapata a Werder Bremen a Sáfár Szabolccsal felálló Austria Wient fogadja a Weser stadionban. A brémaiak ha nyernek már majdnem tuti továbbjutónak mondhatják magukat, az Austriának viszont nagyon kell kapaszkodnia, nehogy elússzon a hajójuk. Nagy szükség lesz arra, hogy Sáfár lehúzza a rólót, és talán találna a bécsiek egy gólocskát, és életben tartanák továbbjutási esélyeiket.

Magyaros meccsek:
Anderlecht - Timisoara
Heerenveen - Hertha BSC
AS Roma - Fulham
AEK Athén - BATE Boriszov
FC Köbenhavn - PSV Eindhoven
Werder Bremen - Austria Wien