Juhászt a nyáron mindenképpen elengedik

Juhász Roland az Anderlecht jelenleg legkeresetteb, értékét tekintve a legtöbbre taksált labdarúgója, akinek 2011-ig szól a szerződése a brüsszeli topcsapattal, de mint Herman Van Holsbeeck, az Anderlecht menedzsere elmondta, Juhász Roland a magyar válogatott védője, csapatkapitánya a télen semmiképpen sem, de a nyáron biztosan elhagyja az Anderlechtet.

A játékos menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak egy korábbi nyilatkozatában már kifejtette, hogy a védő nem hosszabbítja meg 2011-ben lejáró szerződését a belga csapattal, és ami jó hír, hogy a vezetőség sem fog akadályt gördíteni Juhász távozása elé.

Mint fentebb említve lett, Roland a 2011-ig szóló szerződését nem hosszabbítja meg, és a vezetőség a télen még nem akar megválni tőle, a belgáknak a nyári átigazolási szezonban mindenképpen el kell adniuk, ugyanis ez az utolsó esély hogy pénzt lássanak a játékos eladásából. Nem valószínű ugyanis, hogy a legértékesebb játékosukat ingyen átadják valamelyik európai nagycsapatnak.

Igen, nagycsapatnak, mert Juhász kvalitásait ismerve, csak az Anderlechtnél erősebb klub jöhet szóba, de a belga bajnokságnál mindenképpen erősebb bajnokság klubjának ajánlatát fogják elfogadni.

A nyáron már majdnem összejött Rolandnak a nagy álom, a Premier League egyik csapata kereste meg, de sajnos a két klub nem tudott megegyezni, Juhász jelenlegi piaci értéke 6 millió €.  Tavaly nyáron a lehetséges kérők között volt az Aston Villa, a Hull City, a Bayern és a Dinamo Kijev is. 

Címkék: belgium, juhász