Totóhelper - 2. hét

Fixekkel felhígult hétnek nézünk elébe, legyünk résen, mert még a végén telitalálatunk lesz. Csak épp egy tál lencse lesz a nyeremény… Bekapcsolódnak a németek is, visszatérünk a régi kerékvágásba.

Kezdjük a legfontosabbal. Időjárás jelentés következik: Németország északi részén jelenleg -3 és -1 fok között alakul a hőmérséklet, az égbolt felhős, borús, de csapadék nem várható a hétvégére. Az ország középső részén szintén fagypont alatti a hőmérséklet, eső vagy hó sem itt, sem pedig a déli részeken nem várható. München környékére szép, napos időt jósolnak.
Lesz forduló. Mit kell még tudni?…

Jó legyen, a fixeket is fussuk át. A Mainz az előző hat idegenbeli meccséből ötször gólképtelen maradt, most meg a még veretlen listavezetőhöz, a Leverkusenhez utazik, mely az előző három hazai meccsén tizenegy gólt rúgott. Kießlingék győzelme majdnem borítékolható. A Schalke remekül zárta az évet, a döcögős kezdés után egészen a második helyig kúszott fel. Három nullára nyert meccs után mentek el pihenni a “királykékek”, gyanítható, hogy az idegenben pofozógépnek számító Nürnberg is fejet hajt.
A Fiorentina 6-1-2-es hazai mérleggel büszkélkedhet, hétközben a Barit nyomta le. Mivel a Bologna egy éve nem nyert idegenben, nagyon meg lennék lepve, ha nem maradna Firenzében a három pont. Igaz ez a Milan-Sienára is, jelenleg ugyanis Leonardo csapata van a legjobb passzban taljánföldön. Az elmúlt tizenegy fordulóban kilencszer nyert a Milan, legutóbb Torinóban oktatta a Juventust.

Szinte bizonyos, hogy a Hamburg is legyűri a Freiburgot, az északiak visszanyerték formájukat és a sérültek is folyamatosan épülgetnek fel. A Inter bari kiruccanása jó móka lesz, merthogy az újonc kiválóan szerepel otthonában, október óta zsinórban öt meccset nyert. Az Inter persze más kategória, de jó tudni, hogy augusztusban Milánóban pontot rabolt a Bari! A Juventus olyan kilátástalanul játszik, hogy Veronában még az egy pont is siker lenne. A Stadio Bentegodiban a Fior elbukott, az Inter meg nyögvenyelősen nyert 1-0-ra.
A Roma most jó, a Genoa pedig roppant harmatos vendégként.

Az elemzést a tippek.com készítette.

Címkék: totó