Csordás Szabolcsot teszteli a Stuttgart

Csordás Szabolcs, a Videoton - a klub korábban profi szerződést kötött a tehetséggel - játékosát a napokban a Stuttgart szakmai stábja teszteli.
A játékos neve ismerős lehet olvasóink számára, mivel korábban már beszámoltunk arról, hogy a nyáron testvérével - Csordás Simon Tiborral együtt - a Ferencvárostól a Puskás Akadémiába igazoltak.
Csordás Szabolcs a Puskás-Suzuki Kupa döntőjének legjobb játékosának bizonyult - ez volt a játékos utolsó meccse zöld-fehér színekben -, az ott nyújtott teljesítményéről készült felvételek Schultz Levente közbenjárásával kerültek ki egy ismert német játékosügynökhöz, aki több német csapatnak is beajánlotta a játékost. Igaz, nagyon nem kellett ajánlgatni, mivel Csordásra azonnal lecsaptak a német klubok, előbb a Hoffenheim jelentkezett, de a Németország egyik legjobb utánpótlásával bíró Stuttgart lett a befutó, ahova a napokban utazott ki a fiatal tehetség.
A védekező középpályásként bevethető utánpótlás-válogatott játékos tegnap edzett először a németekkel, ma pedig a többiektől külön, 3 edzővel és egy kapussal készül majd, hogy aztán holnap egy felkészülési mérkőzésen is pályára lépjen.
Érdekesség, hogy Csordás Simon Tibor - aki irányító középpályás és a fentebb megemlített játékosügynökkel már leszerződött - felvételei is kint vannak Németországban, így előfordulhat, hogy ha bátyja megfelel a stuttgarti próbajátékon - ahova, valljuk be, nem minden nap hívnak meg magyar játékost tesztre -, akkor hamarosan követheti ő is a testvérét.

Forrás: nb1.hu

 

Címkék: csordás