Leandro: Szeretnénk bejutni a csoportkörbe

Vasárnap játszották Cipruson a Szuperkupát, ahol Leandro is pályára lépett, mi több a rendes játékidőben az ő góljával hozta ikszre a meccset az Omonia. Mint később kiderült Leo gólja a győzelmet jelentette, hiszen tizenegyesekkel elhódították a Szuperkupát.

A Focilégió pár mondat erejéig rabolta csak a gólszerző és Szuperkupa győztes idejét.

Milyen érzés volt a góloddal visszahozni a csapatot a meccsbe?
Nagyon jó érzés volt, hogy öt perccel a mérkőzés vége előtt sikerült betalálnom, és mint később kiderült döntő fontosságú volt, mert végül tizenegyesekkel sikerült megnyerni a Szuperkupát. Ez a siker most nagyon kellett nekünk, a BL selejtezős fiaskó után. Most több mint egy hetünk lesz felkészülni a következő mérkőzésre, jövő hét csütörtökön az ukrán Metalliszt látogat hozzánk. Szeretnénk kiengesztelni a szurkolóinkat, úgy hogy bejutunk a csoportkörbe, amihez itthon jó eredményt kellene elérni a visszavágó előtt.

Milyen rangja van Cipruson a Szuperkupának?
Cipruson fontos a Szuperkupa, ugyanis az új játékosokra igencsak kíváncsiak a szurkolók és általában ők is pályára lépnek ilyenkor. A Szuperkupáért mindig két nagycsapat szokott küzdeni, úgyhogy ezek a mérkőzések igazi derbik, ilyenkor úgymond kötelező a győzelem.

Címkék: ciprus, leandro, omonia