Légiósaink a TV-ben! - 32. hétvége

Szombaton négy olyan mérkőzést adnak a honi csatornák, ahol biztosan vagy akár pályára is léphet magyar játékos.

Délután kettőkor egy orosz bajnokival kezdhetjük a meccsdömpinget, itt azonban nagy csoda lenne ha a válogatott Huszti Szabolcs a kezdőben kapna helyet Spalletti mestertől. A végére persze kaphat pár percet az olasztól a Tapolcai Bauxittól indult támadónk.
Ez a meccs még véget sem ért, egy másik csatornán a Német Kupa 1. fordulójából kapunk ízelítőt. Hajnal Tamás Borussiája Burghausenbe látogat a továbbjutás reményében. Válogatott irányítónk ha nem is a kezdőben, de minden bizonnyal lehetőséget fog kapni Klopptól.
Ezzel a mérkőzéssel majdnem egyidőben kezdődik egy PL-es 1. fordulós bajnoki is, ahol a boltonos Bogdán Ádám az előzetesek szerint a kispadon kap helyet, mint második számú kapus Jääskeläinen mögött. A másik oldalon az egyik legjobb formában lévő légiósunk Gera Zoltán próbálja majd a Fulhamet győzelemre vezetni.
Az esti órákban Belgiumból jeletnkezik a Sportklub, Juhász Roland és az Anderlecht hazai pályán fogadja a Germinal Beerschotot. Juhász tuti kezdő már évek óta, így lesz ez valószínűleg ma este is. A hazai siker garantáltnak mondható.

2010.08.14. Szombat

Sportklub
14:00 Zenit (Huszti Szabolcs) - Dinamo Moszkva
Premjer Liga, 17. forduló

Sport2
15:30
Wacker Burghausen - Borussia Dortmund (Hajnal Tamás)
Német Kupa, 1. forduló

DigiSport
15:55
Bolton Wanderers (Bogdán Ádám) - Fulham (Gera Zoltán)
Premier League, 1. forduló

Sportklub
20:00
Anderlecht (Juhász Roland) - Germinal Beerschot
Jupiler League, 3. forduló