A QPR még mindig hibátlan, majd minden magyar pályára lépett

A Championship 3. fordulójában a magyar játékosokat foglalkoztató klubok pontot, pontokat szereztek, az Npower Championshipben szereplő majd minden magyar játékos pályára léphetett.

Cardiff - Doncaster 4-0 (1-0)
Gyepes Gábor együttese ismét győztesen hagyta el a pályát, aminke köszönhetően a második helyen állnak a tabellán. A Cardiffból Bothroyd kétszer, Burke és a Manchester Citynél nemkívánatos walesi Craig Bellamy egyszer volt eredményes. A magyar védő ismét végigjátszotta a bajnokit.

QPR - Scunthorpe 2-0 (2-0)
A listavezető ezúttal a Scunthorpeon lépett túl a 3. fordulóban. A hazai szurkolók által csak mágukis magyarnak nevezett Buzsáky Ákos csak a kispadon kezdett, és csak a 73. percben kapott lehetőséget, Taarabtot váltotta. A gólokat Orr és Helguson szerezték.

Crystal Palace - Ipswich 1-2 (0-0)
Fülöp Mártonnal a kapuban nagyon megy a szekér az Ipswichnek. Három forduló után még mindig veretlenek, az eddig megszerzett hét ponttal ott tanyáznak a tabella elején. A csapat másik magyarja, Priskin Tamás most kivételesen a kispadon kezdett, de a 88. percben azért szánt neki pár percet Roy Keane.

Hull City - Watford 0-0
Halmosi Péter most sem fért be a keretbe. A Hull City a középmezőnyben tanyázik.