Buzsákyék az élre álltak, Fülöpék lecsúsztak a dobogóról

A Championship hétközi hatodik fordulójában magyar rangadót is rendeztek, két még veretlen együttes találkozott, a QPR idegenben győzte le az Ipswichet.

Az Ipswich Town – QPR meccsen három magyar futballista volt érdekelt, a hazaiak kapuját Fülöp Márton védte, Roy Keane csapatának másik magyarja, Priskin Tamás csak a kispadon kapott helyet, de a szünetben már lehetőséget kapott. A vendégeknél Buzsáky Ákos szintén a kispadon kezdte a bajnokit, de már a 36. percben 1–0-s QPR előnynél beszállhatott Alejandro Faurlin helyett. A QPR ezzel a győzelemmel átvette a vezetést a tabellán, és egyedüliként mondhatja el magáról, hogy veretlen a mezőnyben.
Ipswich Town - QPR 0-3 (0-2)

A forduló előtt még veretlen Cardiff City is kikapott. Gyepes Gáborék a Leicester Citynél vendégeskedtek és hiába vezettek az 51. percig, Andrew King tizenhét perc alatt szerzett duplájával a házigazdák megfordították, majd megnyerték a találkozót.
Leicester City - Cardiff City 2-1 (0-1)

Halmosi Péter még a keretbe sem került be a Hull Citynél, amely hazai környezetben kétgólos győzelmet aratott a Derby County ellen. Halmosi már hetek óta még a kispadra sem ülhet le bajnoki mérkőzésen.
Hull City - Derby County 2-0 (1-0)

Hat forduló után a tabellát a QPR vezeti, második a Cardiff, harmadik a Millwall. Fülöpék visszacsúsztak az ötödik helyre, bár pontszámban ugyanúgy állnak mint a harmadik Millwall. A Hull csak a 16. helyen szerénykedik.