Bundesliga 2: Királyék nyertek, Futács és Torghelle vereséggel zárta a negyedik fordulót

A Bundesliga 2 negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján az Ingolstadt Bielefeldben elszenvedett újabb veresége után még mindig pontatlan, Torghelle Sándor Király Gábor kapuját szerette volna bevenni, sikertelenül.

Futács Márkó csapatának az Ingolstadtnak Bieledfeldben volt jelenése a Bundesliga 2 negyedik fordulójában. A fordulót megelőzően pont nélküli vendégek a mérkőzés után is azzal szembesültek, hogy ismét pontatlanok maradtak. A magyar csatár ismét a kezdőben kapott helyet, edzője végig a pályán tartotta, hiszen Márkóban benne van a gól, más kérdés hogy ez most is benne maradt, pedig két-három kecsegtető helyzete is volt a hórihorgas fiatal magyarnak.

Arminia Bielefeld - Ingolstadt 1-0 (0-0)
Gólszerző:
Heidinger (65.)

Düsseldorfban magyar érdekeltségű párharcot vívott egymással a helyi Fortuna, valamint a kismünchen, az 1860. A hazaiaknál csak a kispadon kapott helyett Torghelle Sándor, míg a vendégek kapuját Király Gábor őrizte. A vendégek három gólt rúgtak, mégiscak 2-1-re nyertek, mivel a román Lovin nem az ellenfél, hanem saját kapuját vette célba, ezzel vezetett is a Fortuna. Az oroszlánok a második félidőben aztán három perc alatt megfordították a mérkőzést, Rakic és Buck góljaival már 2-1 volt a vendégek javára. A hazai csapatba Torghellét a 75. percben cserélték be, de ez a szűk negyed óra kevés volt a magyar támadónak a gólszerzéshez, ő sem tudott pontot menteni a Fortunának. Király Gábor végig védett a münchenieknél.

A tabella utolsó három helyén jelenleg három olyan csapat szerénykedik, amelyik magyar labdarúgót is a keretében tud.

Fortuna Düsseldorf - 1860 München 1-2 (1-0)
Gólszerzők:
Lovin (45., öngól), ill. Rakics (49.), Buck (52.)