Futács Márkó első blogbejegyzése: Élvezem a meccseket, nagyon jó a hangulat!

Sziasztok, üdv mindenkinek!

A Focilégió felkérésére újdonsült bloggerként üdvözletem az olvasóknak, mostantól folyamatosan jelentkezem majd bejegyzéseimmel.

Így elsőre írok egy pár sort a bajnokság eddigi történéseiről!
Az első négy meccsünk sajnos nem úgy sikerült ahogy terveztük, rossz hatással volt a csapatra a Duisburg (1-4) és az Ausgburg (1-4) elleni kezdés! Mindkét csapat nagy esélyekkel indul a feljutásért, így egy kicsit elvette az önbizalmunkat! A Düsseldorf (3-0) ellen nagyon jól játszottunk, nagyon nagyot lökött rajtunk az a három pont!! Majd következett a Fürth (1-0) elleni meccs, ahol egy kicsit igazságtalannak tartottam a vereséget, legalább egy pont járt volna a csapatnak, 11-vel kaptunk ki, amit nem biztos hogy más bírók megadtak volna, sokat támadtunk az első félidőben, többet birtokoltuk a labdát, de a második félidő elején bekapott büntető sajnos eléggé megölte a csapatot.

Nagyon örülök hogy eddig minden mérkőzésen kezdő voltam, megmondom őszintén úgy érzem, hogy nagyon sok van ebben a csapatban, de kell egy jó adag önbizalom fröccs, amivel nagyon messzire mehetünk! A csapatba 3-4 új játékos érkezett, össze kell kupálódnunk és bárki bármit mond, lesz keresnivalónk a másodosztályban. Magamról csak annyit, hogy nagyon tetszik a másodosztály, élvezem a meccseket, nagyon jó a hangulat!

Lassan beindul a góllövés is, nem stresszelek rá a dologra, lényeg hogy menjen a játék és induljon be a csapat és akkor minden jön majd magától. Sajnos elég sok sárgát kaptam eddig és ezeket 90%-ban hülyeség miatt, birókkal való hadakozás miatt. Többet kellene foglalkoznom a játékkal, valamint a góllövéssel!

Hamarosan újra jelentkezem!
Márkó

Futács Márkó bejegyzései csak a forrás feltüntetésével és az oldalra mutató aktív hivatkozással (www.legiosaink.blog.hu) vehetőek át!