Magyarok a pályán - Utolsó rúgások a bajnoki rajtok előtt

foci1.jpgSzerdán sok-sok barátságos mérkőzést vívnak még klubszinten, és jó pár olyan párosítást is találni a rengetegben, ahol magyar labdarúgó is vitézkedhet, és megmutathatja magát, hogy a bajnoki rajtra igenis számolni kell velük. Szalai Ádám és Adorján Krisztián is viríthat...

Szalai Ádám

szalai_04_1374087346.jpgA válogatott csatár eddig nem vallott szégyent új klubjában, - ha valaki eddig nem tudná, Szalai a nyáron a Mainztól a Schalke 04-be igazolt -, hiszen a felkészülési meccseken rendre betalálgat. Szerdán a Premier Leagueban szereplő Szentekkel, azaz a Southamptonnal viaskodnak, reméljük hogy Ádám most is lehetőséget kap, és bever párat Boruc kapujába.

Schalke 04 - Southampton, 2013.07.24. 18:00

Adorján Krisztián

adorján2.jpgA 20 éves tehetséget a napokban csábította el a Groningen a Liverpooltól, és kedden már hivatalosan is bemutatták a magyar támadót. Szerdán a Groningen a spanyol Getafe ellen vívja utolsó felkészülési meccsét, hiszen a hétvégén már kezdődik az Eredivisie. Nagyon bízunk benne, hogy Krisztián játszani fog a spanyolok ellen, és ha igazolja a tehetségét, akár már a NEC Nijmegen ellen is kaphat feladatot.

Groningen - Getafe, 2013.07.24. 19:00