Köteles: Még nem tudom, hány évre írok alá

Köteles László szombaton, a REAC ellen játszotta utolsó mérkőzését diósgyőri színekben. Menedzserével együtt repülőre ült, és ha megfelel a hétfői, kötelező orvosi vizsgálatokon, aláírja szerződését az angol másodosztályban szereplő Norwich Cityvel. Az 1-1-es döntetlent hozó mérkőzés után a DVTK kapusa nyilatkozott a pepsifoci.hu-nak.

A második félidő eseménytelenebb perceiben a kapuja mögött elhelyezkedő piros-fehér tábor percekig skandálta Köteles nevét.
– Nagyon jól esett a szurkolók reakciója. Fájó szívvel hagyom itt a klubomat, de ezt a lehetőséget meg kellett ragadnom. Ki akarom magam próbálni külföldön, egy erősebb bajnokságban. Be szeretném bizonyítani, elsősorban persze magamnak, hogy igenis odavaló vagyok, és megállom a helyem a kőkemény Championshipsben is – mondta a pepsifoci.hu-nak a válogatott kerettag portás, majd így folytatta:
– Holnap délben indulok Angliába. Most még egyedül megyek ki, de ha aláírjuk a szerződést, és meglesz, hogy hol fogok lakni, jön ki utánam a feleségem is. A szerződésem feltételeiről, és annak időtartamáról még nem tudok semmit mondani, majd az orvosi vizsgálatok után fogunk leülni erről tárgyalni.
Az Erwin Koeman válogatottjában Fülöp mögött második számú kapusként figyelembe vett hálóőr beszélt a posztján lévő konkurenciáról is. – A Norwich keretében van a skót Marshall, egy 23 éves, kétszeres válogatott játékos, akit a Celtictől kaptak kölcsön. Rajta kívül még egy 17 éves, saját nevelésű kapusuk van. De egyébként teljesen mindegy, szívesen állok a kihívások elé!
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: köteles