Filkor történelmi szezonra készül új olasz csapatával

Keveset hallani az utóbbi időben Filkor Attiláról. Mint ismert, a tehetséges játékost a Grossetto után a Sassuolonak adta kölcsön az Inter Milan. A kis klub a magyar középpályással készül története első B-ligás idényére. A csapat egy oroszországi edzőmérkőzés után szombat óta Carpinetiben készül a másodosztály rajtjára.

A Serie B-ben abszolút újonc Sassuolo egy oroszországi villámlátogatással folytatta a felkészülést, melyen 2-1-re verte az orosz alacsonyabb osztályú OKA Stupino együttesét.
Az Intertől egy szezonra kölcsönkapott Filkor Attila a mérkőzés második félidejében kapott lehetőséget, ami azt mutatja, hogy dolgoznia kell még a kezdőcsapatba kerülésért Andrea Mandorlini együttesében, de már nincs messze céljától.
Mandorlini személyében egyébként egy igen nagyra tartott vezetőedző ül majd az abszolút újonc padján. A tréner 2004-ben az Atalantát juttatta fel az élvonalba, tavaly nyártól novemberig pedig a Serie A-ban, a Siena együttesénél dolgozott, ahonnan a rosszul sikerült rajt után eltávolították.
A Sassuolo augusztus 30-án a Salernitana elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg története másodosztályú fejezetét.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: filkor